Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
         

ENG

Linkek - PR hirdetés

E-liquid rendelés

Egyre nagyobb piaca van az e-liquideknek, amit természetesen a gyártók is felismertek, ennek köszönhetően mára számtalan íz és egyéb variáció áll rendelkezésünkre.  Ám a dobozos termékek mellett, egyre többen próbálkoznak e-liquid –et keverni, több kevesebb sikerrel.

Bővebben...

Számolhatjuk perc alapon a költöztetés díját is!

Ha kinőttük lakásunkat vagy irodánkat és költöznünk kell, bizonyára rengeteg kiadásunk van. Ennek ellenére, ha lehetséges, ne a költöztetés árán spóroljunk! Rengeteg bosszúságtól, stressztől kímélhetjük meg magunkat, ha profi szolgáltató céget bízunk meg a költöztetéssel. Jó hír, hogy már elérhető a percalapú költöztetési díjazás is.

Bővebben...

Hagyományos, jól kezelhető, vagy a legmodernebb telefonközpontot szeretné az irodába?

Amikor egy irodában vagy irodaházban komplett telekommunikációs megoldást, azaz telefonközpont rendszert tervezünk és keresünk, akkor mindenképpen vegyük sorra, hogy mire is lesz majd szükség – vagyis, a telefonközpont és annak az egyes alrendszerei, és készülék rendszerei mellett a mi irodánk rendszerigénye is nagyon lényeges szempont lesz. 

Bővebben...

Exkluzív szórólapot gyártatna rendezvényére?

Akkor érdemes egy jó nyomdát keresnie, akik biztosan megvalósítják még a legmerészebb álmait is, hogy partnerei kezébe a hatásos reklámüzenete ne csak célba érjen, hanem maradandó nyomot is hagyjon maga után még egy egyszerűnek tűnő szórólap, vagy céges névjegykártya esetén is. Hiszen, mint tudjuk, mindig a kis dolgokból születnek meg a nagy dolgok, és a nagy üzletek!

Bővebben...

Kedves meglepetés szeretteinknek: a virágküldés

Bárkivel megesik, hogy a távolban élnek szerettei, szülei, nagymamája - , vagy éppen csak egyszerűen nincs ideje  személyesen  meglátogatni őket. A virágküldés pedig egy remek opció, s nem egy ilyen és hasonló esetben mentett már ki minket a kellemetlen helyzetből.

Bővebben...

Napelemes rendszerek kiépítésével rengeteget spórolhat!

A napelemes rendszerek kiépítése ma már egyáltalán nem számít luxus dolognak, főleg akkor, ha egy házban hosszú távban gondolkodunk! Csak sokan nem értik, hogyan működnek a napelemek, illetve a napelemes rendszerek. A napelemek a Földre érkező napenergiát alakítják át úgymond elektromos energiává. Nagyon lényeges szempont a napelemek megfelelő tájolása és beállítása, hiszen a helyes értékeket a napsugarak merőleges vetülete fogja majd megadni.

Bővebben...

SOS Duguláselhárítás: és megszűnik a kellemetlen gond!

Mikor van szükség SOS duguláselhárításra? Nagyon sokunk találkozott már otthonában vagy épp a munkahelyén a kellemetlen és makacs dugulás okozta bosszantó problémával. Hisz a legtöbbször rohanunk, nincs időnk odafigyelni a háztartásban mindenre maradéktalanul - vagy csak egy kicsit lusták vagyunk folyton ellenőrizni, hogy mit is dobunk ki a lefolyóba, ezáltal mi kerül a csövekbe vagy a szifonba. 

Bővebben...

Próbáld ki: öntözőrendszer házilag

Íme a legegyszerűbb kertépítés ötletek mindenkinek. A csepegtető öntözőrendszerek kipróbálásának egy legegyszerűbb módja, ha fogunk egy sima kerti slagot, és a végét közvetlenül az öntözni kívánt ágyásba tesszük, a másik végét pedig a vízhálózathoz csatlakoztatjuk. A cső végét könnyen vihetjük egyik ágyásból a másikba, vagy akinek több csöve is van, az egyszerre többet is csatlakoztathat. A kísérletező kedvűek végigfektethetik a csövet az ágyáson, és egy kerti olló segítségével ki lyukakat vághatnak rajta, amiken keresztül a víz távozni tud. Ez a megoldás már majdnem egy kész öntözőrendszer.

Bővebben...

Nyárigumi kedvező akciókkal és pontos árlistával!

Ha nyárigumit keres, akkor érdemes ellátogatnia a weboldalra, ahol nem csak számtalan termék és márka, valamint a nyárigumik és a téligumik mellett még további számos kapcsolódó, kiegészítő termékek közül tud választani és rendelni – hanem ráadásul a keresett termék pontos neve és márkája, típusa ismeretében akár pontos keresést is tudunk indítani, hiszen ha megnézi, akkor itt lista szerint tételesen fel vannak sorolva az egyes, készleten lévő termékek.

Bővebben...

Milyen a jó nyárigumi választék? Tudja meg a gumiwebshop oldaláról!

Amikor személygépkocsinkra, teherjárművünkre vagy bármilyen más gépkocsink kerekeire autóabroncsot, téli vagy nyárigumit keresünk – akkor a legtöbb esetben már pontosan tisztában vagyunk vele, milyen fajta nyárigumi lesz az, amilyenre szükségünk van. Ezért, ha csak a pontos típus nevére keresünk rá, illetve típus szerint szeretnénk rátalálni az adott, szóban forgó nyárigumi termékre - akkor erre tökéletes lehet, ha ellátogatunk a gumiwebshop.hu weboldalra, ahol tökéletes listát, felsorolást láthatunk az egyes termékek listáját illetően.

Bővebben...